Bize Ulaşın 0212 856 28 01
Katalog

Yazı Detay

Ana Sayfa > Blog

:

: 6185

2023 POPÜLER MUTFAK DOLABI RENKLERİ

Son yıllarda iç mekan tasarım renkleri, doğanın "elbette doğal" güzelliğini kucaklamaya doğru kaydı ve 2023 mutfak dolabı renk trendleri de aynı tutkuyu yansıtmaya devam ediyor.
Bu yıl, en popüler renk trendleri, dış mekana ve doğaya duyulan hayranlığı, bir dizi renk ve temayla birleştiriyor. Sakinleştirici ve rahatlatıcı tonlar dış mekanı çağrıştırır, ancak aynı zamanda nötr renkler ve diğer renklerle de güzel bir şekilde çalışırlar ve bu da onları mutfağınız için harika seçimler haline getirir.

Yeni yıl her zaman yeni bir başlangıç ​​yapmak için iyi bir fırsat sunar, ancak bunu nasıl yapacağınıza karar vermek biraz zor olabilir. Önümüzdeki yıl için mutfak dolabı renk trendlerine bir bakış, mutfağınızı yenilemek için size cesaret verecek ve mutfağınızda nasıl bir yenilik istediğinize dair fikir verecektir.

O zaman 2023 mutfak dolabı trendlerini birlikte keşfedelim ve bu renkleri evimizde kullanmanın farklı yolları nelerdir bakalım..

2023 İçin En İyi Dolap Kapağı Renkleri

Mutfak dolaplarınız, mutfağınızın ve evinizin bir bütün olarak görünümü üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir. Bu sene lake dolap kapaklarında ve membran dolap kapaklarında renkler yeniden belirleniyor. Yeni bir mutfağa ya da mevcut mutfağınızı yenilemeye ihtiyacınız varsa ve nereden başlayacağınız konusunda bir fikriniz yoksa önce renge karar vermeye nedersiniz? . 

Aşağıda sizler için 2023 yılının popüler mutfak dolabı renklerini sıralıyorum.


1. Sırada Doğal Tonlar Var

Doğal renkler son yıllarda giderek daha yaygın hale geldi ve bu sene de popülerliğini korumaya devam ediyor. Toprak tonlarının bazı mükemmel örnekleri arasında kumlu bej renkler, kömür grileri, gümüşi gri yeşiller ve yeşil alt tonlu açık renkler bulunur. Bu renkler çok popülerdir çünkü size sadece dışarıda olmanın sakinleştirici hissini tattırmakla kalmaz, aynı zamanda evdeki diğer mobilya renlkleriyle euyumu da kolaydır. Parlak, canlı bir görünüm sundukları için çoğu kır evi ya da çiftlik evi planlı mutfaklara da iyi uyum  sağlarlar. Yakın zamanda evinizi satmayı planlıyorsanız insanların bu nötr renkleri daha cezbedici bulacağını ve daha kolay benimseyeceğini unutmayın!

Dolap kapaklarınız mutfakta çok yer kapladığından, yeni kapaklarınızı bu çok yönlü renklerden seçmek, tüm evinizin enerjisini dönüştürmenize yardımcı olur. Tercihinize bağlı olarak, mutfağınızın atmosferini tamamen değiştirmek için daha açık veya daha koyu tonlar arasından seçim yapabilirsiniz. 
Eğer canlı, enerji veren bir renk istiyorsanız, bu doğal renklerin daha açık tonlarını seçin, daha koyu tonlar ise size daha sıcak, sakinleştirici bir his verecektir. Bu nötr renklerin en iyi yanı, istediğiniz renklerle kolayca uyum sağlamasıdır.


2. Sıra Elbette Temiz ve Nötr Beyazın

Modası asla geçmeyecek mutfak dolabı renk trendleri arıyorsanız, beyaz güçlü bir rakip. Tamamen bembeyaz mutfak fikri birkaç yıldır güçleniyor, aynı zamanda modası asla geçmeyecek dolap renklerinden biri. Beyaz çok parlak, temiz bir renk olduğu için mutfağa ferahlık ve ve aydınlık bir his verir.

Daha da iyisi, kombinlemek çok kolaydır ve mutfağınızda kullanmak istediğiniz diğer renklerle harika bir uyum sağlar Bunu yaparken, beyaz mutfak dolapları neredeyse istediğiniz her renk şeması için bir eşsiz bir tuvaldir.  Ayrıca, ileride mutfak dolaplarınızın rengini yenilemek isterseniz, beyazı boyamak kolaydır ve sıkıldığınız zaman istediğiniz renkle değiştirebilirsiniz.

3. Sırada Zamansız, Asil ve Mesafeli Bir Renk Var: Siyah 

Daha minimalist ve modern bir görünüm için trend mutfak dolabı renkleri arasında güçlü bir seçim olan siyah, asla eskimmeyecek. Siyah dolaplar, alana derinlik ve kesinlikle asalet katar. Birbiriyle uyumsuz parçalar ve renkler arasında güzel bir geçiş sağlar. Ayrıca mat siyah dolap kapakları parlak renklerle birlikte kullanıldığında mutfağa ciddiyet katar. Mutfağınızda fazla dikkat çeken zemin, duvar rengi gibi unsurların da daha sakin görünmesini sağlar.

Özellikle klasik ve cesur bir görünüm istiyorsanız, zamansız bir mutfağa sahip olmak için siyah ve beyazı birlikte kullanmayı denemelisiniz. Çift renkli mutfaklar 2023 yılında da popüler.  Mutfakta siyah ve beyaz dolap kapakları kullanmak ilginç ve benzersiz bir görünüm yaratır. Mutfağı ferah göstermek için alt dolaplarda siyah üst dolaplarda ise beyaz kullanmayı deneyin. Ve elbette bu iki güçlü renkle eşleştirmek için son derece sakin zemin ve duvar rengi seçmeyi unutmayın.

4. Sıra Koyu Mavinin

Son dönemlerde yaşanan pandemi tüm dünyanın evde yeterince sıkılıp bunalmasına neden oldu.Evin içinde de dışarıdaymış gibi hissetmek için yapabileceğiniz en basit hilelerden biri gökyüzünü ya da denizi ve kesinlikle özgürlüğü çağrıştıran maviyi denemek.  Tasarımcılar, gizemi ve rahatlığı bir araya getirdikleri için koyu mavi, indigo ve lacivert renklerini sever ve sıklıkla da kullanırlar. Dolap kapaklarınızda kullanacağınız koyu mavi tonları iki şeyi garanti eder. Sıcak. davetkar bir ortam ve göze çarpan bir farklılık. Bu arada her ikisini aynı anda yapabilen çok az renk vardır.

Koyu mavi, mutfaktaki diğer unsurlar için de harikadır. Örneğin, mavi dolap kapakları ve altın renkli kulplar bir araya gelince zarif bir tasarım ortaya çıkar. Ayrıca, mavi tonlarla uyum sağlamak için nötr toprak renkleri kullanabilir veya turuncu veya kırmızı gibi diğer canlı, göz alıcı tamamlayıcı renkleri deneyebilirsiniz.

5. Sıra Hareli ve Dokulu Yüzeyler Geri Dönüyor:

Doğal olan her şeye geri dönüyoruz demiştik zaten. Hal böyleyken dolap kapaklarınızı yenilemekten ve hareli, dokulu yüzeyleri öne çıkarmaktan daha iyi bir yol aklıma gelmiyor. Ahşap görünümü, evinize sadelik ve karmaşanın mükemmel bir dengesini getirir. Sonuçta, ağaç desenli ve doğal ahşap görünümlü dolap kapakları yeterince dikkat çekici olacaktır. Yine de mat dolap kulpları, doğal kahverengi ve krem tonları kullanarak uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mutfağınızda doğal görünümlü renkler olması sakin ve yaratıcı yönünüzü de besler. Hareli dolap kapaklarıyla ahşap dekorasyon öğelerini de rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Son olarak,doğal kilin, mavi denizin, ekilmeye hazır toprağın ve sahildeki kumların enerjisini evinize taşımak size iyi gelecek. Bu renklerin çarpıcı ama ince tonu, mutfağınızı sakin ve rahatlatıcı bir hale getirecek. Bir yandan evde olmanın keyfini çıkarırken diğer taraftan özgür, yaratıcı ve stresten uzak hissedeceksiniz. Bu doğal tonları, bej, koyu yeşiller, koyu maviler ve kömür renkleri gibi diğer sıcak renklerle rahatça kullanabilirsiniz.

Son derece çarpıcı ve riskli bir renk olan kırmızının tonlarıyla da iyi uyum sağlayacak. Dolap kapaklarınız için doğal renkleri benimsediğinizde, dekoratif bir çok öğede renk ve şekil seçeneğiniz de olacak.

2023 mutfak dolabı renk trendleri, evinizin havasını tamamen yeileyecek. Daha fazla bilgi için buradan satış temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Bizi sosyal medya hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yeni yılın ve yeni değişikliklerin size iyi gelmesi dileğiyle!

SAYFALAR

Bunları Biliyormusunuz

Lake dolap kapağı Nedir?
Lake dolap kapağı: Ham MDF üzerine önce astarlama yapılır sonra da akrilik ya da poliüretan boya ile boyanır ve Lake Kapak ortaya çıkar. Kısacası boyalı dolap kapağı diye düşünebiliriz. Uzun vadede ekonomiktir. Renginden sıkıldığınızda dilediğiniz renge boyatabilir ve evinizin havasını değiştirebilirsiniz.
Devamı
Membran Dolap Kapağı ( Pet Kaplama) Nedir
Membran Dolap Kapağı: PET malzemenin Tek yüz ham MDF üzerine preslenmesi ile elde edilir. Yapılan uygulama nedeniyle 3 boyutlu gibi görünür ve bulunduğu ortama şık, dekoratif bir görünüm kazandırır. Lake Dolap Kapağıyla kıyaslandığında temizliği daha kolaydır. Bakteri barındırmaz.
Devamı
MDF Kapak Nedir?
Özetle MDF (Medium Density Fiberboard); orta yoğunluklu sunta ve ahşap liflerinin reçineyle birleştirilmesi sonucu ortaya çıkan bir çeşit ahşaptır. Bir çok mobilya çeşidinde kullanılan MDF, sert ağaçtan daha yoğundur ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Bu da MDF'yi lake dolap kapakları ve membran dolap kapakları için ideal bir malzeme yapar.
Devamı
Silka Kapak
Ürünlerimiz
CM 05
CM 05
CAMLI DOLAP KAPAĞI
KAFESLİ CAM SERİSİ
CAMLI DOLAP KAPAĞI
CAMLI DOLAP KAPAĞI Model: CM 05 Renk: RAL 6000 Kalınlık: 18mm
CM 02
CM 02
CAMLI DOLAP KAPAĞI
KAFESLİ CAM SERİSİ
CAMLI DOLAP KAPAĞI
CAMLI DOLAP KAPAĞI Model: CM02 Renk: RAL9002 Kalınlık: 18mm
SM 217
SM 217
DOLAP KAPAĞI
SM 200 SERİSİ
DOLAP KAPAĞI
COUNTRY DOLAP KAPAĞI Model: SM217 Renk: RAL 9002 Kalınlık: 18mm
LG
SM 219
SM 219
CNC DOLAP KAPAĞI
SM 200 SERİSİ
CNC DOLAP KAPAĞI
CNC DOLAP KAPAĞI Model: SM 219 Renk: LG 5050 Kalınlık: 18mm
LG
CM 12
CM 12
CAMLI DOLAP KAPAĞI
KAFESLİ CAM SERİSİ
CAMLI DOLAP KAPAĞI
CAMLI DOLAP KAPAĞI Model: CM 12 Renk: LG 5050 Kalınlık: 18mm
LG
SM 233
SM 233
ÖLÇÜYE GÖRE DOLAP KAPAĞI
SM 200 SERİSİ
ÖLÇÜYE GÖRE DOLAP KAPAĞI
ÖLÇÜYE GÖRE DOLAP KAPAĞI Model: SM233 Renk: LG 5018 Kalınlık: 18mm
DOĞAYI SEVİYORUZ!
Sürdürülebilir bir üretim için;
Tüm üretim faaliyetlerimizi, çevre faktörlerini dikkate alınarak ve çevreye gerekli duyarlılığı göstererek gerçekleştiriyoruz.
Çalışanlar, toplum ve tüketiciler için güvenilir ve sağlıklı süreç ve sistemleri kullanılarak kapak üretiyoruz.
Silka Kapak
Doğallığı ortaya çıkaran tasarımlar!
Silka Kapak size profesyonel hizmet sunar.Üstün LG marka membran çeşitleri, mimarlık hizmetleriyle yaşam alanlarına konfor katar
Ürünlerimiz Destek Alın
CM 05
CM 05
CAMLI DOLAP KAPAĞI
CM 02
CM 02
CAMLI DOLAP KAPAĞI
SM 217
SM 217
DOLAP KAPAĞI
SM 219
SM 219
CNC DOLAP KAPAĞI
CM 12
CM 12
CAMLI DOLAP KAPAĞI
SM 233
SM 233
ÖLÇÜYE GÖRE DOLAP KAPAĞI
Silka Kapak olarak Türkiye nin önde gelen mobilya üreticileri için kapak üretirken, üretimimizin %40nı Avrupa ve Kuzey Afrika ya ihraç ediyoruz.5000 m2 kapalı alana sahip modern fabrikamızda lake kapak,membran kapak,balon kapak üretimi yapıyoruz.
Adnan Kahveci Mahallesi İnönü Caddesi No:89-91 Gürpınar Beylikdüzü İstanbul
‎0212 856 28 01
info@silka.com.tr
Copyrights ©